Möt Olof Röhlander

Olof Röhlander är licensierad mental tränare, certifierad coach och har en bakgrund som elitspelare i bordtennis. Han har varit verksam som mental tränare för Svenska Bordtennislandslaget och Örgryte Fotboll men jobbar sen flera år tillbaka som inspiratör och föredragshållare på ca 200 företagsevent och konferenser varje år.

Mi Ridell

Du behöver inte ha den finaste titeln för att göra det bästa jobbet. Om detta handlar denna föreläsning där Mi entusiasmerar publiken för att känna sitt värde oavsett titel på jobbet. Mi lär ut hur ni kan öka er energinivå på jobbet med hjälp av kroppsspråk och mentalträning.

Elizabeth Kuylenstierna

Perfektionism, prestationsångest och kontrollbehov sätter krokben för människors hälsa, långt mer än det resulterar i just perfekta prestationer. Med ett nytt förhållningssätt till våra prestationer kan vi både skapa en inre trygghet och mental styrka samtidigt som vi faktiskt gör bättre prestationer än vi någonsin vågat drömma om.

Rasmus Ankersen

Rasmus Ankersen is a bestselling author, an entrepreneur, a speaker on performance development and a trusted advisor to businesses and athletes around the world. As an author and expert on talent and performance development, Rasmus has been featured on Sky News Business, CBC, The Morning Show and Fox Sports.

Möt Renata Chlumska

Renata Chlumska är en av Sveriges mest anlitade föredragshållare. Tyngdpunkten i Renatas föredrag är inspiration. Ur sin unika upplevelseportfölj har hon plockat fram ett material som alla människor har stor behållning av och som är lätt att ta till sig, både som individ och grupp.

Möt Mia Törnblom

Hon är en av Sveriges mest populära föreläsare och år 2011 vann hon pris som årets talare i Norge.

Mia föreläser bland annat om Personligt ledarskap, mental träning, motivation, svåra samtal, konflikthantering och självkänsla – självförtroende.

Satu Tuomisto

Satu är känd som modell och programledare. År 2008 valdes hon till Miss Finland. Hon har lett ett flertal TV-program och själv deltagit i TV-programmet "Dansa med stjärnor" som hon slutligen också vann. Hon har stor erfarenhet av olika PR-uppdrag och att fungera som konferencier.

Möt Manuel Knight

Manuel har mer än 15 års erfarenhet och håller eftertraktade seminarier världen över kring utmaningen att skapa högpresterande team, ledare och organisationer. Föredraget handlar om hur vi ska göra för att utveckla en organisationskultur där alla individer känner motivation och får möjlighet att prestera på topp. En kultur som väcker lust och energi.

Angela Ahola

Vad är det som avgör om andra vill samarbeta med dig, anställer dig eller köper av dig? Vad är det som styr våra val och beslut, ger oss inflytande att påverka andra? Angela är doktor i psykologi och specialiserad på socialpsykologi; Vad ligger bakom det första intrycket och varför gillar vi och litar på vissa personer. Vad får oss att känna oss trygga med en organisation och varför väljer vi just en och inte en annan produkt?

Möt Elaine Eksvärd

Elaine Eksvärd är en av Sveriges mest anlitade retorikkonsulter och föreläsare. Med humor och värme ger Elaine lösningar för att dels hantera det som många gånger känns skrämmande – att tala inför andra, och dels det som känns obehagligt – att hantera besvärliga människor.
Vill du lära dig att snacka snyggt så är Elaine kvinnan med de bästa tipsen!

Möt Martin Saarikangas

En av Finlands mest karismatiska ledare, har en imponerande CV som få kan mäta sig med. Tack vare sin breda bakgrund inom såväl näringsliv som den akademiska världen samt sin idrottsliga bakgrund gör att Martin har nåt att tillföra de flesta åhörare. Efter 43 år inom varvsindustrin tog han klivet in i politiken och en plats i Finlands riksdag.

Event Managers Finland

Vi finns till för dig när helst du ordnar ett seminarium, en föreläsningar, TYKY-dagar, personalskolningar, osv. Efter att ha lyssnat på dina önskemål ger vi förslag på proffsiga föreläsare och konferencierer som vi tror skall passa just dina behov.

Att fråga oss kostar ingenting!

Möt Alexandra Pascalidou

Alexandra är mest känd som programledare för många olika TV-program. Men hon jobbar också som föreläsare och konferencier. Alexandra har ett naturligt intresse för Grekland och en god insyn i det ekonomiska läge landet befinner sig i just nu. Dessutom brinner hon extra för att sporra invandrarkvinnor till företagande.

Jesper Caron

Jesper har genom sina framgångsrika föreläsningar blivit ett hett namn inom föreläsarvärlden. De senaste sex åren har Jesper föreläst för personal på över 500 företag. Han har en unik förmåga att kunna nå alla typer av publik och hans direkta sätt och väl sammansatta föreläsningar inspirerar, berör på djupet och lockar till många skratt.

Anne Kukkohovi

Anne Kukkohovi är för de flesta känd från TV-programmet ”Suomen Huippumalli haussa”. Nu senast kan hon ses i TV rutan som programledare för programmet ”Koko Suomi leipoo”. Anne är med sina vackra drag och med sin varma personlighet en mycket pålitlig programledare och ett säkert kort för olika uppdrag inför en stor publik.

Möt Mark Levengood

Mark talar gärna i syfte att inspirera medarbetare i tider av personlig eller organisatorisk förändring. Eftersom humor är ett utmärkt pedagogiskt verktyg brukar Marks föreläsningar uppfattas som rätt roliga.

Möt Erik Fernholm

Erik Fernholm, utsedd till Årets Föreläsare 2011 och en av de mest bokade föreläsarna 2012 i Sverige. Erik är en uppskattad och rekommenderad föreläsare samt utbildare inom psykologin om välmående, ledarskap och prestation. Han samarbetar med företag som Peab och Volvo. Erik är i grunden akademiskt utbildad inom kognitiv neurovetenskap, positiv psykologi samt evidensbaserad coaching.

Vi fyller ett tomrum!

Vårt uppdrag är att hjälpa dig få deltagare till din föreläsning. Med ett intressant program har du större möjligheter att lyckas med din tillställning. Deltagarna trivs och att de går ut med ny positiv energi! Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta just de intressanta föreläsarna som passar för ert evenemang.

Professionella konferencierer till er tillställning

En skicklig konferencier är nyckeln till en lyckad tillställning

När du behöver en erfaren och proffsig konferencier – kontakta Event Managers. Våra konferencierer ser till att ert program och era tidtabeller håller samt ser till att hålla upp intresset bland åhörarna under hela tillställningen.

Vi går alltid noggrant igenom våra kunders behov och ger våra förslag på konferencierer baserat på just era behov. Från oss får du dessutom en trygghetsgaranti, som innebär att ifall den konferencier som vi bokat får oväntat förhinder, tar vi fram en lämplig ersättare inom 48 h.

Tillsammans gör vi er tillställning till en framgång. Bekanta er med vårt utbud på konferencierer och ta kontakt med oss.

 

Yeah it was a devastating feeling when I found out they were fake. I really love the Mars Yard shoe. I'm glad to hear you got a refund for your pair

          

Alex_Schulman

Alex Schulman

Alex Schulman var den provocerande superbloggaren som skrev den ömsinta romanen ”Skynda att älska” som blev hyllad av kritikerna och en stor försäljningsframgång. Alex har också stått på scen i föreställningen ”Älska mig” där han tog ett grepp på det han kallar vår tids folksjukdom – Bekräftelsebehovet. Alex har i dag ett av Sveriges största Twitter-konton. Alex Schulman agerar moderator och konferencier i både stora och små sammanhang samt som föreläser om nätverkande, författarskap och sociala medier.

Alexandra_Pascalidou

Alexandra Pascalidou

Alexandra Pascalidou är en svensk journalist, programledare och författare. Hon är även en flitig föreläsare, debattledare och människorättsaktivist. År 2004 presenterade Alexandra OS i Aten för SVT och därefter bodde hon i Grekland i två år där hon ledde tv-program på bästa sändningstid. Hon var också programledare för Melodifestivalen i Grekland 2005 och kommentator i Kiev. Samma år ledde Alexandra Melodifestivalen i Sverige från Göteborg.
Foto: Thron Ullberg

Anders_"Ankan"_Johansson

Anders "Ankan" Johansson

Anders ”Ankan” Johansson är komiker, programledare, skådespelare, regissör, manusförfattare, konferencier och föreläsare. Han är känd från många olika svenska TV-produktioner. "Ankan" är komikern som oftast hittar lita annorlunda infallsvinklar på det mesta.

Anders_Lundin

Anders Lundin

Anders Lundin är en av Sveriges mest folkkära programledare och har lett program såsom Expedition Robinson, Melodifestivalen och Allsång på Skansen. I föreläsningen ”Att våga fast man inte törs” pratar Anders Lundin om hur man tar sig fram i livet utan tydliga mål eller ett kaxigt självförtroende.

Anne Kukkohovi

Anne Kukkohovi

Anne Kukkohovi är för de flesta känd från TV-programmet ”Suomen Huippumalli haussa”. Nu senast kan hon ses i TV rutan som programledare för programmet ”Koko Suomi leipoo”. Anne är med sitt vackra yttre och med sin varma insida en mycket pålitlig programledare och ett säkert kort för olika uppdrag inför en stor publik. Från sina år utomlands kan hon också leda program och shower också på engelska.

Antoni Lacinai

Antoni Lacinai

Antoni Lacinai är en av Sveriges främsta kommunikationsföreläsare. Med sina 20 sanningar om kommunikation får han individer och grupper att känna mer arbetsglädje och nå bättre resultat. Hans mission är att utveckla dem som leder, säljer, samarbetar. Han är också en av Sveriges bästa moderatorer och workshopledare.

Aurora Cederholm

Aurora Cederholm är en föreläsare som kommer med konkreta exempel från framgångsrika företag och organisationer, både svenska och internationella, och hon ger exempel på metodik och erfarenheter som gör att din verksamhet kan blomstra och bli en arbetsplats man minns och talar om. Hon är utbildad processhandledare i jämställdhet med intersektionalitetsperspektiv och hjälper företag, myndigheter och organisationer med att jämställdhetssäkra sina verksamheter.

Babben Larsson

Babben Larsson

Babben Larsson är en populär föreläsare om ämnen som friskvård, vardagspsykologi och stress. Hennes populäraste föreläsningar är bland annat ”Friskvård a la Babben” eller ”Smällar man får ta”. Där fokuserar hon på hur vi kan se hur vår egen uppväxt präglar oss, men också det som var tufft kan vändas till något positivt idag. Hon delar också ut tips på hur man kan lära sig att läsa av både andra och sig själv. Även när vi beter oss helt ologiskt är det logiskt.

Ebba_Kleberg_von_Sydow

Ebba Kleberg von Sydow

Journalisten Ebba Kleberg von Sydow är född och uppvuxen i Göteborg. Du ser henne bland annat i TV4:s program Nyhetsmorgon söndag och hon har även skrivit ett flertal böcker, både stil- och kokböcker. Ebba är en mycket uppskattad moderator, konferencier och debattledare. Hon är en förebild för många kvinnor och ett utmärkt exempel på hur långt man kan nå med höga ambitioner, hårt och målmedvetet jobb.

Elina_Aalto

Elina Aalto

Elina Aalto är en i Helsingfors bosatt frilansskådespelerska och coach för presentations- och interaktionsförmåga. Som coach och föreläsare är Aalto specialiserad på presentationsteknik, interaktion och improvisation. Aalto har coachat i femton år. Aalto ger coaching på distans men också på plats om situationen tillåter. Hon är också en skicklig konferencier för olika evenemang.

Sidor

Event Managers Finland Ab 2013