Anne Kukkohovi

Anne Kukkohovi
Anne Kukkohovi
fi
en

Anne Kukkohovi är för de flesta känd från TV-programmet ”Suomen Huippumalli haussa”. Nu senast kan hon ses i TV rutan som programledare för programmet ”Koko Suomi leipoo”. Själv har Anne en lång och framgångsrik modellkarriär bakom sig från såväl Finland som från utomlandet. Mode och välmående är något som står henne nära om hjärtat.

Anne har en egen åsikt om vad som är verklig skönhet och hur man håller sig själv i gott skick, både på in- och utsidan. Hon är en ofta anlitad expert i olika medier, både för hennes goda smak men också för hennes åsikter. Dessutom har hon en egen företagarbakgrund inom media och PR-verksamhet. Härifrån har hon erfarenheter om hur man upprätthåller kreativitet och passion för sitt jobb, men kan också lära ut hur man på ett bekvämt sätt vågar ställa sig framför en publik och tala.

Anne är med sitt vackra yttre och med sin varma insida en mycket pålitlig programledare och ett säkert kort för olika uppdrag inför en stor publik. Från sina år utomlands kan hon också leda program och shower också på engelska.

Event Managers Finland Ab 2013