Angela Ahola

Vad är det som avgör om andra vill samarbeta med dig, anställer dig eller köper av dig? Vad är det som styr våra val och beslut, ger oss inflytande att påverka andra? Angela är doktor i psykologi och specialiserad på socialpsykologi; Vad ligger bakom det första intrycket och varför gillar vi och litar på vissa personer. Vad får oss att känna oss trygga med en organisation och varför väljer vi just en och inte en annan produkt?

Möt Renata Chlumska

Renata Chlumska är en av Sveriges mest anlitade föredragshållare. Tyngdpunkten i Renatas föredrag är inspiration. Ur sin unika upplevelseportfölj har hon plockat fram ett material som alla människor har stor behållning av och som är lätt att ta till sig, både som individ och grupp.

Elizabeth Kuylenstierna

Perfektionism, prestationsångest och kontrollbehov sätter krokben för människors hälsa, långt mer än det resulterar i just perfekta prestationer. Med ett nytt förhållningssätt till våra prestationer kan vi både skapa en inre trygghet och mental styrka samtidigt som vi faktiskt gör bättre prestationer än vi någonsin vågat drömma om.

Mi Ridell

Du behöver inte ha den finaste titeln för att göra det bästa jobbet. Om detta handlar denna föreläsning där Mi entusiasmerar publiken för att känna sitt värde oavsett titel på jobbet. Mi lär ut hur ni kan öka er energinivå på jobbet med hjälp av kroppsspråk och mentalträning.

Satu Tuomisto

Satu är känd som modell och programledare. År 2008 valdes hon till Miss Finland. Hon har lett ett flertal TV-program och själv deltagit i TV-programmet "Dansa med stjärnor" som hon slutligen också vann. Hon har stor erfarenhet av olika PR-uppdrag och att fungera som konferencier.

Möt Mark Levengood

Mark talar gärna i syfte att inspirera medarbetare i tider av personlig eller organisatorisk förändring. Eftersom humor är ett utmärkt pedagogiskt verktyg brukar Marks föreläsningar uppfattas som rätt roliga.

Möt Manuel Knight

Manuel har mer än 15 års erfarenhet och håller eftertraktade seminarier världen över kring utmaningen att skapa högpresterande team, ledare och organisationer. Föredraget handlar om hur vi ska göra för att utveckla en organisationskultur där alla individer känner motivation och får möjlighet att prestera på topp. En kultur som väcker lust och energi.

Rasmus Ankersen

Rasmus Ankersen is a bestselling author, an entrepreneur, a speaker on performance development and a trusted advisor to businesses and athletes around the world. As an author and expert on talent and performance development, Rasmus has been featured on Sky News Business, CBC, The Morning Show and Fox Sports.

Möt Elaine Eksvärd

Elaine Eksvärd är en av Sveriges mest anlitade retorikkonsulter och föreläsare. Med humor och värme ger Elaine lösningar för att dels hantera det som många gånger känns skrämmande – att tala inför andra, och dels det som känns obehagligt – att hantera besvärliga människor.
Vill du lära dig att snacka snyggt så är Elaine kvinnan med de bästa tipsen!

Möt Alexandra Pascalidou

Alexandra är mest känd som programledare för många olika TV-program. Men hon jobbar också som föreläsare och konferencier. Alexandra har ett naturligt intresse för Grekland och en god insyn i det ekonomiska läge landet befinner sig i just nu. Dessutom brinner hon extra för att sporra invandrarkvinnor till företagande.

Möt Mia Törnblom

Hon är en av Sveriges mest populära föreläsare och år 2011 vann hon pris som årets talare i Norge.

Mia föreläser bland annat om Personligt ledarskap, mental träning, motivation, svåra samtal, konflikthantering och självkänsla – självförtroende.

Möt Olof Röhlander

Olof Röhlander är licensierad mental tränare, certifierad coach och har en bakgrund som elitspelare i bordtennis. Han har varit verksam som mental tränare för Svenska Bordtennislandslaget och Örgryte Fotboll men jobbar sen flera år tillbaka som inspiratör och föredragshållare på ca 200 företagsevent och konferenser varje år.

Vi fyller ett tomrum!

Vårt uppdrag är att hjälpa dig få deltagare till din föreläsning. Med ett intressant program har du större möjligheter att lyckas med din tillställning. Deltagarna trivs och att de går ut med ny positiv energi! Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta just de intressanta föreläsarna som passar för ert evenemang.

Jesper Caron

Jesper har genom sina framgångsrika föreläsningar blivit ett hett namn inom föreläsarvärlden. De senaste sex åren har Jesper föreläst för personal på över 500 företag. Han har en unik förmåga att kunna nå alla typer av publik och hans direkta sätt och väl sammansatta föreläsningar inspirerar, berör på djupet och lockar till många skratt.

Möt Erik Fernholm

Erik Fernholm, utsedd till Årets Föreläsare 2011 och en av de mest bokade föreläsarna 2012 i Sverige. Erik är en uppskattad och rekommenderad föreläsare samt utbildare inom psykologin om välmående, ledarskap och prestation. Han samarbetar med företag som Peab och Volvo. Erik är i grunden akademiskt utbildad inom kognitiv neurovetenskap, positiv psykologi samt evidensbaserad coaching.

Anne Kukkohovi

Anne Kukkohovi är för de flesta känd från TV-programmet ”Suomen Huippumalli haussa”. Nu senast kan hon ses i TV rutan som programledare för programmet ”Koko Suomi leipoo”. Anne är med sina vackra drag och med sin varma personlighet en mycket pålitlig programledare och ett säkert kort för olika uppdrag inför en stor publik.

Event Managers Finland

Vi finns till för dig när helst du ordnar ett seminarium, en föreläsningar, TYKY-dagar, personalskolningar, osv. Efter att ha lyssnat på dina önskemål ger vi förslag på proffsiga föreläsare och konferencierer som vi tror skall passa just dina behov.

Att fråga oss kostar ingenting!

Möt Martin Saarikangas

En av Finlands mest karismatiska ledare, har en imponerande CV som få kan mäta sig med. Tack vare sin breda bakgrund inom såväl näringsliv som den akademiska världen samt sin idrottsliga bakgrund gör att Martin har nåt att tillföra de flesta åhörare. Efter 43 år inom varvsindustrin tog han klivet in i politiken och en plats i Finlands riksdag.

Talare av hög kvalitet till ditt evenemang – Event Managers

Talare från Event Managers

Event Managers erbjuder dig högklassiga talare oberoende tillställning. Vi finns till för dig och tar fram en passande talare på basen av er målgrupp, ert upplägg samt er budget. Vi besitter ett omfattande nätverk ur vilket vi tillsammans väljer ut den mest lämpade som gör att du garanterat blir nöjd med din tillställning.

Bland våra register hittar du intressanta och inspirerande högklassiga talar både från Finland och från övriga världen, med kunskap inom många olika områden. Vi erbjuder våra kunder en trygghetsgaranti, som innebär att vi inom 48 h letar fram en ersättande talare ifall den bokade talaren skulle få oväntat förhinder.

 

how do we know You didn't bought a second pair (Fake) and pretending it's the pair from stockx. that was way too easy to determine it was fake. I think this is a Check Check promo

Bekanta dig med våra talare och tag kontakt med oss – tillsammans gör vi ditt evenemang till en framgång!

Alex_Schulman

Alex Schulman

Alex Schulman var den provocerande superbloggaren som skrev den ömsinta romanen ”Skynda att älska” som blev hyllad av kritikerna och en stor försäljningsframgång. Alex har också stått på scen i föreställningen ”Älska mig” där han tog ett grepp på det han kallar vår tids folksjukdom – Bekräftelsebehovet. Alex har i dag ett av Sveriges största Twitter-konton. Alex Schulman agerar moderator och konferencier i både stora och små sammanhang samt som föreläser om nätverkande, författarskap och sociala medier.

Alexandra_Pascalidou

Alexandra Pascalidou

Alexandra Pascalidou är en svensk journalist, programledare och författare. Hon är även en flitig föreläsare, debattledare och människorättsaktivist. År 2004 presenterade Alexandra OS i Aten för SVT och därefter bodde hon i Grekland i två år där hon ledde tv-program på bästa sändningstid. Hon var också programledare för Melodifestivalen i Grekland 2005 och kommentator i Kiev. Samma år ledde Alexandra Melodifestivalen i Sverige från Göteborg.
Foto: Thron Ullberg

Anders_"Ankan"_Johansson

Anders "Ankan" Johansson

Anders ”Ankan” Johansson är komiker, programledare, skådespelare, regissör, manusförfattare, konferencier och föreläsare. Han är känd från många olika svenska TV-produktioner. "Ankan" är komikern som oftast hittar lita annorlunda infallsvinklar på det mesta.

Anders_Lundin

Anders Lundin

Anders Lundin är en av Sveriges mest folkkära programledare och har lett program såsom Expedition Robinson, Melodifestivalen och Allsång på Skansen. I föreläsningen ”Att våga fast man inte törs” pratar Anders Lundin om hur man tar sig fram i livet utan tydliga mål eller ett kaxigt självförtroende.

Andreas Forsberg

Andreas talar om gott ledarskap och påstår, att trots att ledandet i sig är enkelt, är det inte någon lätt uppgift. Han kopplar ledningens agerande direkt till företagets framgång. Andreas tränar chefer och ledningsgrupperna att förstå hur de genom sitt sätt att agera kan påverka attityder, engagemang och hur framgångsrikt ett företag blir och hur de genom sitt agerande kan skapa en kreativ atmosfär där det finns utrymme för såväl människor, idéer som resultat att växa och utvecklas.

Angela_Ahola

Angela Ahola

Skulle du köpa dig själv? Vad är det som avgör om andra vill samarbeta med dig, anställer dig eller köper av dig? Vad är det som styr våra val och beslut, ger oss inflytande och förutsättningar att påverka andra? Lär dig 16 säkra sätt till mer inflytande och fler ”ja” - för att konkurrenssäkra dig, din produkt, organisation och varumärke.

Anja_Pärson

Anja Pärson

Med bagaget fyllt av idrottsliga bragder, genuin glädje och stor motivation är Anja Persson en eftertraktad föreläsare samt talesperson för organisationer och företag. Anjas senaste föreläsningsserie har lovordats av såväl internationella företagsledare som av säljchefer och kulturungdomsledare. Hennes värme och engagemang gör att hon berör och inspirerar lyssnare i alla åldrar. Anja föreläser både på svenska och engelska.

Anne Kukkohovi

Anne Kukkohovi

Anne Kukkohovi är för de flesta känd från TV-programmet ”Suomen Huippumalli haussa”. Nu senast kan hon ses i TV rutan som programledare för programmet ”Koko Suomi leipoo”. Anne är med sitt vackra yttre och med sin varma insida en mycket pålitlig programledare och ett säkert kort för olika uppdrag inför en stor publik. Från sina år utomlands kan hon också leda program och shower också på engelska.

Antoni Lacinai

Antoni Lacinai

Antoni Lacinai är en av Sveriges främsta kommunikationsföreläsare. Med sina 20 sanningar om kommunikation får han individer och grupper att känna mer arbetsglädje och nå bättre resultat. Hans mission är att utveckla dem som leder, säljer, samarbetar. Han är också en av Sveriges bästa moderatorer och workshopledare.

Åsa Sandell

Hör Åsa berätta om varför boxning blev hennes passion, om vikten av att finna sina drivkrafter och förverkliga sina drömmar och om insikten att man inte alltid är den man tror. Hur känns det att stå öga mot öga med en blodtörstig motståndare? Vad kan man lära sig av erfarenheterna i och utanför ringen? Och hur går boxning och kultur ihop egentligen? Åsa pratar om utmaningen i att vara både aggressiv och avslappnad, hur man kan övervinna sina rädslor och ompröva sina självbilder.

Sidor

Event Managers Finland Ab 2013