Elaine Eksvärd

Elaine_Eksvärd
Elaine Eksvärd
sv
en
 
Elaine är ärets kvinnliga talare 2016! Om du söker en föreläsare som kan prata om effektiv kommunikation är Elaine rätta människan. Hon har jobbat som professionell föreläsare i snart 10 år och föreläser på både svenska och engelska för såväl stora som små publiker. Hon har skrivit bästsäljarna Härskarteknik, Vardagsmakt och Snacka Snyggt och är vd för retorikbyrån Snacka Snyggt. 
 
Elaine erbjuder följande föreläsning:
 
Dina största kommunikationsutmaningar och lösningar
 
Är det att stå inför folk som skrämmer mest? Det var det förr, men det folk tycker är läskigare i modern tid är något helt annat. Att avsluta en relation oavsett om det är kärlek eller professionellt, tycker svenska folket är läskigt. Att ge feedback, kallprata och blotta sina behov är tre ytterligare skräckisar som man helst undviker.

Elaine går igenom alla nio och ger även retoriska lösningar som kommer göra dig trygg när dessa utmaningar väl hittar dig. För det gör dom oavsett hur bra du är på att gömma dig. Denna föreläsning är klockren för dig som vill ha en arbetsplats som ska ha svart bälte i att hantera svåra sitsar snyggt.

Event Managers Finland Ab 2013