Elizabeth Kuylenstierna

Elizabeth_Kuylenstierna
Elizabeth Kuylenstierna
sv
en

 

Elizabeth Kuylenstierna är en av Sveriges mest anlitade föreläsare och blev utsedd till Årets Talare 2019. Hon har rest land och rike runt under ett antal år och pratat inför små och stora grupper och ur vitt skilda branscher: läkare, brandmän, jurister, ekonomer, fotbollslag, forskare, ingenjörer, journalister, fastighetsmäklare, tandsköterskor, läkare, bilhandlare och sotare. Hon föreläser även internationellt och har de senaste åren jobbat i USA, Kina, Kanada, Nederländerna som några exempel.

Hon är med sitt karismatiska sätt, sin entusiasm och smittande inspiration kombinerat med kunskap, trovärdighet och sin genuina vilja att förändra, en av våra största talare. På några år har hon jobbat sig fram till att bli en av Sveriges mest anlitade och uppskattade föreläsare och inspiratörer, liksom bästsäljande fackboksförfattare och efterfrågad coach, ledarutvecklare, medlare inom konflikthantering och terapeut inom kris och kommunikation.

Låt er inspireras av att hitta nya vägar, bryta mönster och begränsningar, konfrontera rädslor och regler för att våga bli den bästa versionen av den du är ämnad att vara. Hör hur arbetsgruppen kan bli ett högpresterande team med tillit och förtroende, eller hur ni kan få till ett modern ledarskap i världsklass, eller en smidig och effektiv förändringsprocess.

Event Managers Finland Ab 2013