Mia Törnblom

Mia Törnblom
sv
en

Mia Törnblom föreläser bland annat om Personligt ledarskap, mental träning, motivation, svåra samtal, konflikthantering och självkänsla – självförtroende.

FÖRELÄSARPRESENTATION

Mia Törnblom driver företaget MT-gruppen tillsammans med sin man och ett tiotal anställda, där de arbetar med ledar- och medarbetarutveckling. Hon är en av landets mest populära föreläsare och 2011 vann hon pris som årets talare i Norge. Hennes böcker om personlig utveckling och mental träning har sålt i över 1 miljon exemplar. Några av Mia Törnbloms böcker är ”Du leder”, ”Du äger!”, ”Så dumt!” och senast utkomna under 2011 ”Mia Törnbloms samlade tankar om självkänsla! ”.

För femton år sedan höll Mia Törnblom sin första föreläsning om vikten av att ha en god självkänsla. Att föreläsa är bland det roligaste hon vet. Sedan dess har hon skrivit flera böcker och hållit hundratals kurser, föreläsningar och utbildningar i ämnet personlig ledarskap.

För att lyckas väl med vårt personliga ledarskap behöver de flesta av oss metoder och verktyg för att träna upp vår inre trygghet, få förståelse för och kunskap om motivation samt grundläggande insikter om kommunikation och svåra samtal. Vi behöver metoder för att se vår egen del i alla situationer, relationer och konflikter för att på så sätt ta eget ansvar. Vi behöver metoder för reflektion, så att vi når de mål vi vill nå.

Event Managers Finland Ab 2013