Alexandra Pascalidou

Alexandra on eniten tunnettu ohjelmanvetäjänä useassa eri televisio-ohjelmassa. Mutta hän työskentelee myös luennoitsijana ja kuuluttajana. Alexandralla on luontainen kiinnostus Kreikkaa kohtaan ja hänellä on hyvä näkymä maan tämänhetkiseen taloudelliseen tilanteeseen. Lisäksi hän palavasti pyrkii innostamaan maahanmuuttajanaisia yrittämiseen.

Kohtaa Manuel Knight

Manuel Knight on yksi halutuimmista seminaaripuhujista maailmassa. Hän on jo 15 vuoden ajan puhunut menestyksekkäästi tehokkaamman tiimityön, johtamisen ja organisaation rakentamisesta. Knightin luento käsittelee organisaatiokulttuurin kehittämistä. Tavoitteena on motivoida jokainen yksilö huippusuoritukseen – näin syntyy yrityskulttuuri, jonka ytimessä on halu ja energia.

Martin Saarikangas

Eräs Suomen karismaattisimmista johtajista. Hänen kunnioitusta herättävästä ansioluettelostaan harva pystyy ottamaan mittaa. Mittavan taustansa ansiosta niin elinkeinoelämässä kuin akateemisessa maailmassa sekä urheilullisen taustansa kautta Martinilla on antaa jotakin useimmalle kuulijalle. Oltuaan 43 vuotta telakkateollisuudessa hän astui politiikkaan ja istuu nyt Suomen eduskunnassa.

Elizabeth Kuylenstierna

Perfektionismi, epäonnistumisen pelko ja kontrollintarve ovat haitallisia ihmisen terveydelle. Ne ovat myös esteitä parhaalle mahdolliselle suorituskyvylle. Elizabeth Kuylenstierna (ent. Gummesson) tarjoaa kuulijoilleen uuden lähestymistavan tekemiseen. Sisäisen turvallisuuden ja henkisen voiman avulla pystymme suorituksiin, joista emme aikaisemmin uskaltaneet edes unelmoida.

Kohtaa Olof Röhlander

Olof Röhlander on lisensioitu henkinen valmentaja, taustaltaan pöytätenniksen huippupelaaja. Hänen kokemuksensa kattaa henkisenä valmentajana toimimisen Ruotsin pöytätennis-maajoukkueessa sekä Örgryte IS -jalkkapallojoukkueessa. Tämän lisäksi hän esiintyy puhujana vuosittain yli 200:ssa yritystilaisuudessa ja konferenssissa.

Kohtaa Erik Fernholm

Erik Fernholm valittiin Vuoden luennoitsijaksi Ruotsissa vuonna 2011, ja on yksi maan työllistetyimmistä esiintyjistä. Taustaltaan hän on tutkija – erikoisalueinaan kognitiivinen neurotiede, positiivinen psykologia ja näyttöön perustuva valmennus. Fernholm on suosittu ja arvostettu luennoitsija, jonka aiheet ulottuvat psykologian ja hyvinvoinnin kautta johtajuuteen ja suorituskykyyn.

Rasmus Ankersen

Rasmus Ankersen is a bestselling author, an entrepreneur, a speaker on performance development and a trusted advisor to businesses and athletes around the world. As an author and expert on talent and performance development, Rasmus has been featured on Sky News Business, CBC, The Morning Show and Fox Sports.

Satu Tuomisto

Satu on suomalainen malli ja juontaja. Hänet valittiin miss Suomeksi vuonna 2008. Satu on juontanut useita TV-ohjelmia ja itse osallistunut muun muassa TV-ohjelmaan "Tanssii tähtien kanssa" ja voitti lopulta kilpailun. Hänellä on vahva kokemus erilaisista edustustehtävistä ja juontamisesta.

Kohtaa Mark Levengood

Mark puhuu mielellään tarkoituksella inspiroida yhteistyökumppaneita henkilökohtaisten- tai organisaatiomuutosten aikoina. Koska huumori on erinomainen pedagoginen työkalu, Markin luennot koetaan aika hauskoina.

Anne Kukkohovi

Anne Kukkohovi tunnetaan parhaiten Suomen Huippumalli haussa -TV-ohjelmasta, ja viimeksi hän on juontanut TV:ssä Koko Suomi leipoo -ohjelmaa. Edustavan ulkonäkönsä ja valloittavan luonteensa ansiosta Anne on luotettava juontaja ja varma valinta erilaisiin tehtäviin suuren yleisön edessä

Kohtaa Mia Törnblom

Hän on eräs Ruotsin suosituimmista luennoitsijoista ja hän voitti vuonna 2011 Norjassa palkinnon vuoden puhujana. Mia luennoi mm aiheista Henkilökohtainen johtamistapa, Henkinen valmennus, Motivaatio,Vaikeat keskustelut, Konfliktinkäsittely ja Itsetunto – itseluottamus.

Angela Ahola

Mikä ratkaisee haluavatko muut tehdä yhteistyötä kanssasi, palkata sinut tai ostaa sinulta? Mikä ohjaa päätöksiämme ja antaa meille vaikutusvaltaa vaikuttaa toisiin? Angela on psykologian tohtori ja erikoistunut sosiaalipsykologiaan; Mikä on ensimmäisen vaikutelman takana ja miksi pidämme tietyistä henkilöistä ja luotamme heihin. Mikä saa meidät tuntemaan itsemme turvallisiksi organisaatiossa ja miksi valitsemme juuri tietyn emmekä toista tuotetta?

Event Managers Finland

Kun haluat järjestää esimerkiksi seminaarin, luennon, TYKY- tai koulutuspäivän, Event Managers Finland on palveluksessasi. Ota meihin yhteyttä, niin kartoitamme juuri sinun tarpeisiisi parhaiten soveltuvat puhujat ja juontajat.

Kohtaa Elaine Eksvärd

Taitavia johtajia luonnehtii kyky inspiroida ja innostaa muita. Monet väittävät, ettei sitä voi oppia, mutta Elaine Eksvärd on toista mieltä! Toimiva puhe on työkalu monien johtajuuden haasteiden selättämiseen. Innostavaa johtajuutta -koulutuksessa Elaine Eksvärd opettaa sinulle tekniikat, joilla saat ihmiset kuuntelemaan sanojasi, muistamaan mitä olet sanonut ja haluamaan kuulla lisää.

Täytämme aukon

Tapahtuman järjestäjänä haluat luoda onnistuneen tilaisuuden, joka saa mahdollisimman monet saapumaan paikalle. Toivot, että vieraasi lähtevät tapahtumastasi täynnä energiaa, valmiina levittämään positiivista viestiä Sinusta ja yhteisöstäsi. Event Managers auttaa tekemään tilaisuudestasi menestyksen.

Puhujat

Puhujat

Kauttamme saat korkealuokkaiset puhujat tapahtumaan kuin tapahtumaan. Kerro meille tilaisuutesi tarkoitus, tyyli ja käytettävissä oleva budjetti. Me etsimme kattavasta verkostostamme tapahtumaasi parhaiten sopivan puhujan.

Listoiltamme löydät mielenkiintoisia ja innostavia puhujia niin Suomen kuin maailman huipulta, monilta eri aloilta. Asiakkaillemme tarjoamme esiintyjätakuun: mikäli haluamanne puhuja ei yllättävän esteen takia pääsekään tulemaan,  löydämme sopivan korvaajan 48 tunnin kuluessa.

Tutustu puhuujiimme ja ota meihin yhteyttä – tehdään yhdessä tapahtumastasi menestys!

Aleksi_Litovaara

Aleksi Litovaara

Aleksi on hymyn voimaan uskova entinen huippu-lumilautailija, haluttu mindfulness luennoitsija ja työnohjaaja, joka vahvistaa suomalaisten työhyvinvointia ilon ja aitouden kautta. Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja elämänkaaren huomiointi korostuvat työurien pidetessä ja siksi Aleksi Litovaara tarjoaakin ihmisille eväitä uusiutumiskykyyn ja palautumiseen. Aleksin intohimona on kehittää työkulttuuria motivoivaan, myötätuntoiseen ja vahvuuksien kautta toimivaan suuntaan.

Alexandra_Pascalidou

Alexandra Pascalidou

Alexandra on ruotsalainen journalisti, ohjelmanjohtaja ja kirjailija. Hän on mm julkaissut neljä kirjaa. Alexandra on myös ahkera luennoitsija, keskustelunjohtaja ja ihmisoikeusaktivisti. Alexandra luennoi moninaisuudesta ja mediasta, demokratiasta ja oikeudenmukaisuudesta, retoriikasta ja johtajuudesta, tasa-arvoisuudesta ja kulttuuripätevyydestä.
Kuva: Thron Ullberg

Andreas Forsberg

Andreas puhuu hyvästä johtajuudesta ja väittää, että vaikka johtaminen sinäällään onkin yksinkertaista, se ei kuitenkaan ole helppoa, ja linkittää johdon käyttäytymisen suoraan yrityksen tuloksellisuuteen. Andreas valmentaa johtajia sekä johtoryhmiä ymmärtämään kuinka he omalla käyttäytymisellään vaikuttavat asennoitumiseen, sitoutumiseen ja yrityksen suoriutumiseen, ja kuinka he käyttäytymisellään voivat luoda rakentavan ilmapiirin jossa niin ihmisille, ideoille kuin tulokselle löytyy tilaa kasvuun ja kehittymiselle.

Angela_Ahola

Angela Ahola

Ostaisitko itsesi? Mikä ratkaisee haluavatko muut tehdä yhteistyötä kanssasi, palkata sinut tai ostaa sinulta? Mikä ohjaa valintojamme ja päätöksiämme ja antaa meille vaikutusvaltaa ja edellytyksiä vaikuttaa toisiin? Opi 16 varmaa tapaa saada enemmän vaikutusvaltaa ja enemmän ”kyllä” vastauksia, joilla varmistat oman, tuotteesi, organisaatiosi ja tuotemerkkisi kilpailukyvyn.

Anne Kukkohovi

Anne Kukkohovi

Anne Kukkohovi tunnetaan parhaiten Suomen Huippumalli haussa -TV-ohjelmasta, ja viimaeksi hän on juontanut TV:ssä Koko Suomi leipoo -ohjelma. Edustavan ulkonäkönsä ja valloittavan luonteensa ansiosta Anne on luotettava juontaja ja varma valinta erilaisiin tehtäviin suuren yleisön edessä. Ulkomailla vietettyjen vuosiensa ansiosta Anne suoriutuu juonto- ja ohjelmatehtävistä sujuvasti myös englannin kielellä.

Antoni Lacinai

Antoni Lacinai

Antoni Lacinai on yksi Ruotsin tunnetuimmista viestinnän asiantuntijoista ja julkisista puhujista. Hänen ”20 Principles of Human Communication” periaatteellan hän parantaa ihmisten viestintätaitoja johtaessaan, myymällä ja yhteistyössä.

Antti Isokangas

Antti Isokangas uskoo, että jokainen yritys on mediayritys ja että jokaisen työntekijän tulisi olla viestinnän ammattilainen. Hän on innostunut ja innostava esiintyjä ja kouluttaja, joka on erikoistunut käsittelemään laaja-alaisesti viestinnän, kirjoitustaidon, sosiaalisen median ja markkinoinnin merkitystä nykyaikaisessa liike- ja työelämässä. Kokeneen haastattelijana ja paneelikeskustelujen vetäjänä Antti hallitsee myös eri aiheet kirjallisuudesta ja yhteiskunnallisista kysymyksistä tähtihaastatteluihin.

Åsa Sandell

Tule kuuntelemaan, kun Åsa Sandell kertoo, miten nyrkkeilystä tuli hänen intohimonsa ja kuinka tärkeää on löytää ja toteuttaa unelmansa. Opit myös oivaltamaan, etteivät asiat aina mene, niin kuin olet ajatellut. Entä miltä tuntuu seistä kasvotusten verenhimoisen vastustajan kanssa? Mitä voimme oppia kokemuksista kehän ulko- ja sisäpuolelta? Miten nyrkkeily ja kulttuuri sopivat yhteen? Sandell luennoi haasteisiin tarttumisesta samalla aggressiivisesti ja rennosti. Hän kertoo, miten pelot voi voittaa ja minäkuvaa parantaa.

Atle_Johansen

Atle Johansen

Atle Johansenin luennoilla kiinnitetään huomiota työntekijöiden väliseen myönteiseen ilmapiiriin. Hän tarjoaa avaimiaan menestykseen ja onneen niin kotona kuin työpaikalla. Norjalaissyntyinen Johansen on positiivisen energian lähde, jonka tyytyväisiä kuulijoita löytyy niin yrityksistä, järjestöistä kuin julkiselta sektoriltakin.

Aurora Cederholm

Aurora Cederholm tuo luennoillaan esiin konkreettisia esimerkkejä yritysten ja organisaatioiden onnistumisista – niin paikallisesti kuin kansainvälisestikin. Lisäksi Cederholm tarjoilee kuulijoilleen keinot, joiden avulla yritys ja työpaikka saadaan kukoistamaan sisäisesti ja ulkoisesti. Hän on työskennellyt sekä yritysten että julkishallinnon virastojen kanssa auttaen näitä muun muassa tasa-arvokysymyksissä.

Pages

Event Managers Finland Ab 2013