Kohtaa Mark Levengood

Mark puhuu mielellään tarkoituksella inspiroida yhteistyökumppaneita henkilökohtaisten- tai organisaatiomuutosten aikoina. Koska huumori on erinomainen pedagoginen työkalu, Markin luennot koetaan aika hauskoina.

Event Managers Finland

Kun haluat järjestää esimerkiksi seminaarin, luennon, TYKY- tai koulutuspäivän, Event Managers Finland on palveluksessasi. Ota meihin yhteyttä, niin kartoitamme juuri sinun tarpeisiisi parhaiten soveltuvat puhujat ja juontajat.

Kohtaa Mia Törnblom

Hän on eräs Ruotsin suosituimmista luennoitsijoista ja hän voitti vuonna 2011 Norjassa palkinnon vuoden puhujana. Mia luennoi mm aiheista Henkilökohtainen johtamistapa, Henkinen valmennus, Motivaatio,Vaikeat keskustelut, Konfliktinkäsittely ja Itsetunto – itseluottamus.

Satu Tuomisto

Satu on suomalainen malli ja juontaja. Hänet valittiin miss Suomeksi vuonna 2008. Satu on juontanut useita TV-ohjelmia ja itse osallistunut muun muassa TV-ohjelmaan "Tanssii tähtien kanssa" ja voitti lopulta kilpailun. Hänellä on vahva kokemus erilaisista edustustehtävistä ja juontamisesta.

Alexandra Pascalidou

Alexandra on eniten tunnettu ohjelmanvetäjänä useassa eri televisio-ohjelmassa. Mutta hän työskentelee myös luennoitsijana ja kuuluttajana. Alexandralla on luontainen kiinnostus Kreikkaa kohtaan ja hänellä on hyvä näkymä maan tämänhetkiseen taloudelliseen tilanteeseen. Lisäksi hän palavasti pyrkii innostamaan maahanmuuttajanaisia yrittämiseen.

Kohtaa Elaine Eksvärd

Taitavia johtajia luonnehtii kyky inspiroida ja innostaa muita. Monet väittävät, ettei sitä voi oppia, mutta Elaine Eksvärd on toista mieltä! Toimiva puhe on työkalu monien johtajuuden haasteiden selättämiseen. Innostavaa johtajuutta -koulutuksessa Elaine Eksvärd opettaa sinulle tekniikat, joilla saat ihmiset kuuntelemaan sanojasi, muistamaan mitä olet sanonut ja haluamaan kuulla lisää.

Kohtaa Manuel Knight

Manuel Knight on yksi halutuimmista seminaaripuhujista maailmassa. Hän on jo 15 vuoden ajan puhunut menestyksekkäästi tehokkaamman tiimityön, johtamisen ja organisaation rakentamisesta. Knightin luento käsittelee organisaatiokulttuurin kehittämistä. Tavoitteena on motivoida jokainen yksilö huippusuoritukseen – näin syntyy yrityskulttuuri, jonka ytimessä on halu ja energia.

Kohtaa Erik Fernholm

Erik Fernholm valittiin Vuoden luennoitsijaksi Ruotsissa vuonna 2011, ja on yksi maan työllistetyimmistä esiintyjistä. Taustaltaan hän on tutkija – erikoisalueinaan kognitiivinen neurotiede, positiivinen psykologia ja näyttöön perustuva valmennus. Fernholm on suosittu ja arvostettu luennoitsija, jonka aiheet ulottuvat psykologian ja hyvinvoinnin kautta johtajuuteen ja suorituskykyyn.

Martin Saarikangas

Eräs Suomen karismaattisimmista johtajista. Hänen kunnioitusta herättävästä ansioluettelostaan harva pystyy ottamaan mittaa. Mittavan taustansa ansiosta niin elinkeinoelämässä kuin akateemisessa maailmassa sekä urheilullisen taustansa kautta Martinilla on antaa jotakin useimmalle kuulijalle. Oltuaan 43 vuotta telakkateollisuudessa hän astui politiikkaan ja istuu nyt Suomen eduskunnassa.

Elizabeth Kuylenstierna

Perfektionismi, epäonnistumisen pelko ja kontrollintarve ovat haitallisia ihmisen terveydelle. Ne ovat myös esteitä parhaalle mahdolliselle suorituskyvylle. Elizabeth Kuylenstierna (ent. Gummesson) tarjoaa kuulijoilleen uuden lähestymistavan tekemiseen. Sisäisen turvallisuuden ja henkisen voiman avulla pystymme suorituksiin, joista emme aikaisemmin uskaltaneet edes unelmoida.

Täytämme aukon

Tapahtuman järjestäjänä haluat luoda onnistuneen tilaisuuden, joka saa mahdollisimman monet saapumaan paikalle. Toivot, että vieraasi lähtevät tapahtumastasi täynnä energiaa, valmiina levittämään positiivista viestiä Sinusta ja yhteisöstäsi. Event Managers auttaa tekemään tilaisuudestasi menestyksen.

Angela Ahola

Mikä ratkaisee haluavatko muut tehdä yhteistyötä kanssasi, palkata sinut tai ostaa sinulta? Mikä ohjaa päätöksiämme ja antaa meille vaikutusvaltaa vaikuttaa toisiin? Angela on psykologian tohtori ja erikoistunut sosiaalipsykologiaan; Mikä on ensimmäisen vaikutelman takana ja miksi pidämme tietyistä henkilöistä ja luotamme heihin. Mikä saa meidät tuntemaan itsemme turvallisiksi organisaatiossa ja miksi valitsemme juuri tietyn emmekä toista tuotetta?

Kohtaa Olof Röhlander

Olof Röhlander on lisensioitu henkinen valmentaja, taustaltaan pöytätenniksen huippupelaaja. Hänen kokemuksensa kattaa henkisenä valmentajana toimimisen Ruotsin pöytätennis-maajoukkueessa sekä Örgryte IS -jalkkapallojoukkueessa. Tämän lisäksi hän esiintyy puhujana vuosittain yli 200:ssa yritystilaisuudessa ja konferenssissa.

Rasmus Ankersen

Rasmus Ankersen is a bestselling author, an entrepreneur, a speaker on performance development and a trusted advisor to businesses and athletes around the world. As an author and expert on talent and performance development, Rasmus has been featured on Sky News Business, CBC, The Morning Show and Fox Sports.

Anne Kukkohovi

Anne Kukkohovi tunnetaan parhaiten Suomen Huippumalli haussa -TV-ohjelmasta, ja viimeksi hän on juontanut TV:ssä Koko Suomi leipoo -ohjelmaa. Edustavan ulkonäkönsä ja valloittavan luonteensa ansiosta Anne on luotettava juontaja ja varma valinta erilaisiin tehtäviin suuren yleisön edessä

Juontajat

Taitava juontaja on onnistuneen tapahtuman avain

Kun tarvitset tilaisuuteesi kokenutta, ammattitaitoista juontajaa – ota yhteyttä Event Managersiin. Välittämämme juontajat pitävät tapahtumasi ohjelman kasassa, saavat asiat pyörimään aikataulujen mukaan ja säilyttävät yleisösi mielenkiinnon koko tilaisuutesi ajan.

Kartoitamme aina tarkasti asiakkaamme tarpeet ja teemme juontajasuosituksemme yksilölliseltä pohjalta. Meiltä saat myös esiintyjätakuun: mikäli haluamanne juontaja ei yllättävän esteen takia pääsekään tulemaan,  löydämme sopivan korvaajan 48 tunnin kuluessa.

Tutustu juontajiimme ja ota meihin yhteyttä – tehdään yhdessä tapahtumastasi menestys.

          

Alexandra_Pascalidou

Alexandra Pascalidou

Alexandra on ruotsalainen journalisti, ohjelmanjohtaja ja kirjailija. Hän on mm julkaissut neljä kirjaa. Alexandra on myös ahkera luennoitsija, keskustelunjohtaja ja ihmisoikeusaktivisti. Alexandra luennoi moninaisuudesta ja mediasta, demokratiasta ja oikeudenmukaisuudesta, retoriikasta ja johtajuudesta, tasa-arvoisuudesta ja kulttuuripätevyydestä.
Kuva: Thron Ullberg

Anne Kukkohovi

Anne Kukkohovi

Anne Kukkohovi tunnetaan parhaiten Suomen Huippumalli haussa -TV-ohjelmasta, ja viimaeksi hän on juontanut TV:ssä Koko Suomi leipoo -ohjelma. Edustavan ulkonäkönsä ja valloittavan luonteensa ansiosta Anne on luotettava juontaja ja varma valinta erilaisiin tehtäviin suuren yleisön edessä. Ulkomailla vietettyjen vuosiensa ansiosta Anne suoriutuu juonto- ja ohjelmatehtävistä sujuvasti myös englannin kielellä.

Antoni Lacinai

Antoni Lacinai

Antoni Lacinai on yksi Ruotsin tunnetuimmista viestinnän asiantuntijoista ja julkisista puhujista. Hänen ”20 Principles of Human Communication” periaatteellan hän parantaa ihmisten viestintätaitoja johtaessaan, myymällä ja yhteistyössä.

Aurora Cederholm

Aurora Cederholm tuo luennoillaan esiin konkreettisia esimerkkejä yritysten ja organisaatioiden onnistumisista – niin paikallisesti kuin kansainvälisestikin. Lisäksi Cederholm tarjoilee kuulijoilleen keinot, joiden avulla yritys ja työpaikka saadaan kukoistamaan sisäisesti ja ulkoisesti. Hän on työskennellyt sekä yritysten että julkishallinnon virastojen kanssa auttaen näitä muun muassa tasa-arvokysymyksissä.

Elina_Aalto

Elina Aalto

Elina Aalto on helsinkiläinen freelance-näyttelijä ja esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen valmentaja. Valmentajana ja puhujana Aallon erikoisalaa ovat esiintyminen, vuorovaikutus ja improvisaatio. Aallon valmennukset ovat saatavilla sekä etäyhteydellä sekä paikan päällä sitten kuin tilanne sallii. Häneltä luonnistuvat myös erilaisien tapahtumien juonnot.

Emma Wiklund

Emma Wiklund

90-luvulla Emma Wiklund (s. Sjöberg) työskenteli Pariisista käsin valokuvamallina, näyttelijänä ja juontajana työpaikkana maailma. Hän oli kaikkien tunnettujen lehtien kuten Voguen, Ellen ja Glamourin kansikuvissa. Hän oli mallina kaikissa tunnetuissa muotitaloissa kuten Chanel, Jean-Paul Gaultier, Dior, Versace ym. Nykyään Emma toimii ensisijaisesti urakoitsijana ja johtaa menestyksekkäästi omaa yritystään ja ihonhoitosarjaansa tuotemerkillä Emma S.

Hanna_Partanen

Hanna Partanen

Hanna on kiertänyt jo vuosia luennoimassa ympäri Suomea erityisesti työyhteisöissä, messuilla ja erilaisissa tapahtumissa. Vaikka Hanna tunnetaan tiukkana Olet Mitä syöt-ohjelman juontajana, todellisuudessa Hanna on lupsakka savolainen, joka värittää luennot tarinoilla elävästä elämästä niin, että asiat jäävät vuosiksi mieleen. Jokainen voi luennolla miettiä omia tarpeellisia muutoskohteitaan ja saada innostusta kokeilemaan elämäntapojen muutosta.

Jarmo Mäkinen

Jarmo Mäkinen on suosittu näyttelijä suomalaisissa ja ruotsalaisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Näyttelijäntöidensä ohella Mäkinen on juontanut televisiossa esitettyjä sarjoja, muun muassa Suomen Robinson -sarjaa, Rikostarinoita Suomesta -sarjaa sekä Eräkuksa -sarjaa.

Johanna Hautasaari

Johanna Hautasaari

Johanna on varma ja monipuolinen esiintyjä, joka ottaa haltuunsa niin yritystilaisuudet, messut kuin muutkin tapahtumat. Hän on hurmannut iloisella ja persoonallisella äänellään myös radioaalloilla. Johanna on aito ja innostava juontaja, joka tuo positiivisen tunnelman mukanaan minne meneekin.

Kaj Kunnas

Kaj Kunnas on sekä Suomessa että Ruotsissa monille televisiosta tuttu kasvo. Hänellä on takanaan yli 5000 tuntia esiintymistä, pääasiassa urheilulähetyksissä. Itseään Kunnas kuvailee pedantiksi urheiluhulluksi sanasepäksi. Viestintä on Kaj Kunnakselle sydämen asia. Itse hän puhuu sujuvasti suomea, ruotsia, englantia ja saksaa. Kunnas puhuu mielellään ihmisten kunnioittamisesta, suvaitsevaisuudesta ja avoimuudesta. Hän korostaa usein, kuinka tärkeitä asioita hyvä kielitaito ja sosiaaliset taidot ovat, erityisesti puhuessaan nuorille. 25 vuotta kameran edessä ja lavalla ovat opettaneet Kaj Kunnakselle, miten toimittajien ja kuvaajien kanssa tulee toimia

Pages

Event Managers Finland Ab 2013