Kaj Kunnas

Kaj Kunnas
sv
fi
en

Kaj Kunnas on sekä Suomessa että Ruotsissa monille televisiosta tuttu kasvo. Hänellä on takanaan yli 5000 tuntia esiintymistä, pääasiassa urheilulähetyksissä. 25-vuotisen uransa aikana hän on ollut toimittajana peräti 13 olympialaisissa, 22 jääkiekon maailmanmestaruuskisoissa, sekä lukuisissa hiihdon, jalkapallon, koripallon ja lentopallon arvokisoissa. Usein paikan päällä ja suorassa lähetyksessä. Lisäksi Kunnas on toiminut kommentaattorina esimerkiksi Formula 1 ja rallin MM-kisojen yhteydessä.

Kaj Kunnaksen sanallista ilmaisua ja kielitaitoa voi kuulla Suomen Yleisradion lähetyksissä. Työnantajalleen hän on ollut uskollinen vuodesta 1989. Itseään Kunnas kuvailee pedantiksi urheiluhulluksi sanasepäksi. Uransa aikana hän on tavannut useita kuuluisia urheilijoita, saavuttanut heidän luottamuksensa ja oppinut useasti tuntemaan myös ihmisen kisa-asun alla. Kunnas on saanut tavata tähtiä niin voiton huumassa kuin tappion karvaina hetkinäkin. Kirjassaan ”Aikalisä – Urheilun elämä ja totuus” (Kunnas & Lindefelt, 2004) hän käy perusteellisia keskusteluja aikamme suurten urheilijoiden kanssa.

Viestintä on Kaj Kunnakselle sydämen asia. Itse hän puhuu sujuvasti suomea, ruotsia, englantia ja saksaa. Kunnas puhuu mielellään ihmisten kunnioittamisesta, suvaitsevaisuudesta ja avoimuudesta. Hän korostaa usein, kuinka tärkeitä asioita hyvä kielitaito ja sosiaaliset taidot ovat, erityisesti puhuessaan nuorille.

25 vuotta kameran edessä ja lavalla ovat opettaneet Kaj Kunnakselle, miten toimittajien ja kuvaajien kanssa tulee toimia. Hänen koulutuksensa ovatkin erityisen hyödyllisiä yrityksille, jotka haluavat parantaa henkilöstönsä mediaosaamista. Kunnas on myös arvostettu juontaja, joka sopii moniin erilaisiin tilaisuuksiin.

Event Managers Finland Ab 2013