Atle Johansen

Atle_Johansen
Atle Johansen
sv
en

Sinä olet hyvä! Suhteet ja elämänlaatu.

Atle Johansenin luennoilla kiinnitetään huomiota työntekijöiden väliseen myönteiseen ilmapiiriin. Hän tarjoaa avaimiaan menestykseen ja onneen niin kotona kuin työpaikalla. Norjalaissyntyinen Johansen on positiivisen energian lähde, jonka tyytyväisiä kuulijoita löytyy niin yrityksistä, järjestöistä kuin julkiselta sektoriltakin.

Atle Johansenin erilaiset luennot ovat olleet erittäin suosittuja. Tässä muutamia aiheita, joista hän puhuu:

Miksi tarvitsemme työssämme hyviä tarinoita?

Johansen esittää kysymyksiä, ja etsii niihin vastauksia. Mitkä visiot ohjaavat meitä? Kuinka osoitamme arvostavamme toisiamme? Miten luomme työkulttuurin, jossa uskomme siihen mitä teemme, ja missä tahto yhteistyöhön tulee sisäisestä ilosta ja halusta?

Mitä tehdä kotona?

Tämän luennon tarkoituksena on antaa urheilijoille, valmentajille ja tukijoukoille avaimia inspiraatioon ja parempaan elämänlaatuun. Kun voit hyvin kotona, sujuu pelisikin paremmin!

Apua, kotonamme on teini!

Luento, jonka aikana Johansen vie yleisönsä matkalle esikoulusta e-pillereihin. Toisin sanoen, tilaisuus kaiken ikäisten lasten vanhemmille.

Kumpi on parempi – äiti vai isä?

Vai ovat he yhtä tärkeitä? Mitä kollegasi sanovat sivutyöstäsi vanhempana? Tämä tilaisuus on enemmän kuin luento. Se on kokonaisvaltainen tapahtuma kaikille, jotka kamppailevat löytääkseen tasapainon vanhemmuuden ja työelämän välillä. Atle Johansenilla on vankka kokemus sekä suhdevalmentajana että -kouluttajana. Hän on työskennellyt useiden yritysten apuna sekä tiiminrakennuksessa että uusien avauksien edistäjänä.

Atle Johansenin värikäs persoona levittää yleisöön onnellisuutta ja lämpöä. Hän on tunnettu taidostaan nostaa esiin arjen sankareita ja kasvattaa heidän itsetuntoaan.

Atle Johansen luennoi ruotsiksi, englanniksi ja norjaksi.

Event Managers Finland Ab 2013