Antti Isokangas

Antti Isokangas
fi
en

Antti Isokangas uskoo, että jokainen yritys on mediayritys ja että jokaisen työntekijän tulisi olla viestinnän ammattilainen. Hän on innostunut ja innostava esiintyjä ja kouluttaja, joka on erikoistunut käsittelemään laaja-alaisesti viestinnän, kirjoitustaidon, sosiaalisen median ja markkinoinnin merkitystä nykyaikaisessa liike- ja työelämässä. Kokeneen haastattelijana ja paneelikeskustelujen vetäjänä Antti hallitsee myös eri aiheet kirjallisuudesta ja yhteiskunnallisista kysymyksistä tähtihaastatteluihin.

Antilla on takanaan yli 20 vuoden ura viestinnän asiantuntija- ja johtotehtävissä muun muassa viestintäkonsulttina ja yritysvalmentajana, Nöjesguiden- ja Veli-lehtien päätoimittajana sekä radio- ja tv-juontajana. 2000-luvulla Antti on nähty televisiossa Jim-kanavan digitaalisen maailman ajankohtaisohjelmassa Verkossa. Hän on myös kirjoittanut Kultasulka-palkitun kirjan Digitaalinen jalajälki yhdessä Riku Vassisen kanssa sekä EVAn raportin Suora yhteys - Näin sosiaalinen media muuttaa yritykset.

Vuosina 2009–10 Antti toimi Suomen maabrändivaltuuskunnan viestintätehtävissä. Hän on myös Matkailun edistämiskeskuksen johtokunnan jäsen. Täysin toisenlaisesta erityisosaamisesta kertoo se, että Antti kuului keväällä 2013 rockvisailun Suomen mestaruuden voittaneeseen joukkueeseen.

Antin perustama yritys on sisältöstrategioihin, mielipidejohtajuuteen, asiakaskokemukseen ja venäjänkieliseen markkinointiin erikoistunut viestintätoimisto. Koulutukseltaan Antti on kauppatieteiden maisteri.

Event Managers Finland Ab 2013