Andreas Forsberg

Andreas Forsberg
sv
fi
en

Andreas puhuu hyvästä johtajuudesta ja väittää, että vaikka johtaminen sinäällään onkin yksinkertaista, se ei kuitenkaan ole helppoa, ja linkittää johdon käyttäytymisen suoraan yrityksen tuloksellisuuteen. Andreas valmentaa johtajia sekä johtoryhmiä ymmärtämään kuinka he omalla käyttäytymisellään vaikuttavat asennoitumiseen, sitoutumiseen ja yrityksen suoriutumiseen, ja kuinka he käyttäytymisellään voivat luoda rakentavan ilmapiirin jossa niin ihmisille, ideoille kuin tulokselle löytyy tilaa kasvuun ja kehittymiselle.

Andreas on kokenut, energisoiva ja mukaansatempaavaa puhuja, fasilitaattori ja valmentaja, joka inspiroi, haastaa ja provosoi yleisöään. Hänellä on aito sisäinen palo auttaa johtajia ja johtoryhmiä valitsemaan uusia, rohkeita ja tarvittaessa epäsovinnaisia polkuja saavuttaakseen huippuunsa viritetyn suoritustason.

Ennen kun Andreas päätti seurata sydämmensä ääntä ja ruveta yrittäjäksi, hän teki pitkän uran kansainvälisessä suuryrityksessä, jossa hän ehti hoitaa monenlaisia eri johto- ja kehittämistehtäviä. Hän on työskennellyt joka maanosassa, monien eri kansalaisuuksien ja kultuuritaustojen omaavien johtajien kanssa jotka ovat edustaneet kaikkia globaalin yrityksen funktiota.

Andreas on kasvatustieteiden maisteri Helsingin yliopistosta ja kuuluu Duke Corporate Education Global Learning Resource verkostoon. Hän on myös sertifioitu Team Management Profile (TMP) fasilitaattori. Andreas työskentelee ja luoennoi suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Event Managers Finland Ab 2013