Olof Röhlander

Olof Röhlander
sv
en

Kun yritys haluaa nousta seuraavalle tasolle, uudistua ja luoda jotain merkittävää, on Olof Röhlander loistava puhujavalinta. Röhlander puhuu innostavasti, hauskasti ja oivaltavasti niin muutoksista kuin tulevaisuuden työstäkin. Hänen luentonsa energisoivat kuulijat ja pistävät positiiviset asenteet kohdalleen.

Olof Röhlander on lisensioitu henkinen valmentaja, taustaltaan pöytätenniksen huippupelaaja. Hänen kokemuksensa kattaa henkisenä valmentajana toimimisen Ruotsin pöytätennismaajoukkueessa sekä Örgryte IS -jalkkapallojoukkueessa. Tämän lisäksi hän esiintyy puhujana vuosittain yli 200:ssa yritystilaisuudessa ja konferenssissa.

Olof Röhlander on nimetty kahdesti vuoden puhujaksi Ruotsissa. Hänen esikoiskirjansa ”Aina tapahtuu niin kuin ajattelet” on myynyt jo yli 40.000 kappaletta. Teos on osoittautunut menestykseksi niin johtajien kuin työntekijöidenkin keskuudessa. Sen oppeja voidaankin soveltaa sekä pienissä työryhmissä että suuremmissa kokoontumisissa. Kirjassa keskitytään henkilökohtaiseen vastuuseen, aloitekykyyn ja vaikutusvaltaan itseä kohtaan. Syksyllä 2012 ilmestyi Röhlanderin toinen kirja ”Tule voittajaksi”. 

Event Managers Finland Ab 2013