Mia Törnblom

Mia Törnblom
sv
en

Mia Törnblom johtaa yritystä MT-gruppen yhdessä miehensä kanssa. Yrityksessä on kymmenkunta työntekijää, ja sen toimialana on johtamis- ja yhteistyökumppanikehitys. Hänen kirjaansa henkilökohtaisesta kehityksestä ja henkisestä valmennuksesta on myyty yli miljoona kappaletta. Joitakin Mia Törnblomin kirjoja ovat ”Du leder”, Du äger”, ”Så dumt”, ja viimeksi vuonna 2011 ilmestynyt ”Mia Törnbloms tankar om självkänsla”.

Viisitoista vuotta sitten Mia Törnblom piti ensimmäisen luentonsa hyvän itsetunnon tärkeydestä. Luennoiminen on eräs hänen lempitehtäviään. Siitä lähtien hän on kirjoittanut useita kirjoja ja pitänyt satoja kursseja, luentoja ja koulutustilaisuuksia aiheesta henkilökohtainen johtajuus.

Onnistuaksemme henkilökohtaisessa johtajuudessamme useimmat meistä tarvitsevat menetelmiä ja työkaluja oman sisäisen turvallisuutemme kohentamiseksi, saada ymmärrystä ja tietoa motivaatiosta sekä perustavaa laatua olevia näkemyksiä kommunikaatiosta ja vaikeista keskusteluista.  Me tarvitsemme menetelmiä jotta voisimme nähdä oman osuutemme kaikissa tilanteissa ja konflikteissa, voidaksemme näin ottaa omaa vastuuta. Me tarvitsemme mietiskelytyökaluja jotta saavuttaisimme haluamamme päämäärän.

Event Managers Finland Ab 2013