Manuel Knight

Manuel_Knight
Manuel Knight
sv
en

Manuel Knight on yksi halutuimmista seminaaripuhujista maailmassa. Hän on jo 15 vuoden ajan puhunut menestyksekkäästi tehokkaamman tiimityön, johtamisen ja organisaation rakentamisesta. Knightin luento käsittelee organisaatiokulttuurin kehittämistä. Tavoitteena on motivoida jokainen yksilö huippusuoritukseen – näin syntyy yrityskulttuuri, jonka ytimessä on halu ja energia.

Manuel Knightin elämä on ollut täynnä ainutlaatuisia kokemuksia. Hänen tiensä on kulkenut Atlantan ghetoista Irakin sodan kautta aina kansainväliseen menestykseen organisaatiokonsulttina. Kymmenen vuotta Yhdysvaltain armeijan erikoisjoukoissa opetti hänelle sekä tiimityötä että tehokasta johtajuutta. Psykologin koulutuksensa ansiosta Knightilla on myös syvällistä ymmärrystä ihmisen käyttäytymisestä ja motiiveista. 

Empaattisuus, selkeät esimerkit ja toimiva vuorovaikutus yleisön kanssa tekevät Knightin luennoista innostavia ja ajatuksia herättäviä kokemuksia. Vakava viesti meneekin perille hyvin viihdyttävällä tavalla. Vuonna 2011 hän voitti Ruotsin Suuren puhujapalkinnon (Stora Talarpriset). Palkinnon perustelut kuuluivat seuraavasti:

”Manuel Knight on maailmanluokan puhuja. Isolla ja lämpimällä sydämellä varustettuna hän osoittaa aitoa välittämistä ja näyttää kuulijoilleen tien todelliseen muutokseen. Knightin luennot auttavat niin yksityisiä ihmisiä kuin organisaatioitakin menestymään. Hänen kuulemisensa herättää luontaiset vahvuutemme ja jättää lähtemättömän vaikutuksen.”

Event Managers Finland Ab 2013