Elizabeth Kuylenstierna

Elizabeth_Kuylenstierna
Elizabeth Kuylenstierna
sv
en

Elizabeth Kuylenstierna on yksi Ruotsin kiinnostavimmista luennoitsijoista. Vuonna 2019 hänet nimitettiin Vuoden luennoitsijaksi. Hän on matkustanut ympäri maata useita vuosia ja puhuu pienille ja suurille ryhmille sekä laajasti eri aloille kuten: lääkäreille, palomiehille, lakimiehille, taloustietäjille, jalkapallojoukkueille, tutkijoille, insinööreille, toimittajille, kiinteistönvälittäjille, hammaslääkäreille, autokauppioille ja siivoojille. Hän luennoi myös kansainvälisesti ja on työskennellyt esimerkiksi viime vuosina Yhdysvalloissa, Kiinassa, Kanadassa ja Alankomaissa.

Muutamassa vuodessa hänestä on tullut yksi Ruotsin luotettavimmista ja arvostetuimmista luennoitsijoista ja inspiroijista sekä yksi halutuimmista valmentajista, johtajakehittäjistä, konfliktinhallinnan sovittelijoista ja kriisi- ja viestintäterapeuteista.

Tule inspiroitumaan ja löydä uusia teitä, rikkomaan rajoja ja kaavoja, kohtaamaan pelkoja sekä sääntöjä, jotta voit löytää ja tutustua parhaimpaan versioon itsestäsi. Elizabethin luennoilla tulet varmasti oppimaan miten yhteistyöllä saadaan paljon aikaan kun tiimipelaajat uskaltavat uskoa itseensä sekä toisiinsa.

Event Managers Finland Ab 2013